Indien u tevens een eigen Webshop hebt, is een koppeling met Diamond Data software mogelijk. Het programma van Diamond Data stelt de artikelen beschikbaar voor de webshop. Verkoop via de webshop stuurt verkoopgegevens door naar de module kassa waar een verzendbon wordt afgedrukt. Synchronisatie wordt gerealiseerd tussen uw webshop en uw bedrijfsvoorraad. In het artikelenbestand wordt geregistreerd of een artikel in de webshop staat. Alle gegevens worden opgenomen in de historie van de klant. Ook exporteren van foto’s uit de Diamond Data software naar uw webshop gebeurt op een snelle en eenvoudige wijze. Deze webshop koppeling is een onderdeel van de Hoofdmodule.
Uw eigen webshop regelt de facturering, betaling en correcte klantgegevens. Deze verkoop gegevens worden automatisch bijgewerkt in alle modules van Diamond Data.
Omdat iedere webshop anders is opgebouwd zal er eerst overleg moeten plaatsvinden met Diamond Data en de beheerder van de website. Dit kan resulteren in extra maatwerk. Deze kosten zullen worden doorberekend.

scherm web
Klik op scherm voor vergroting